Diensten

 • Daken

  Was de functie van een dak vroeger voornamelijk het gebouw droog houden, tegenwoordig beslaan de eisen die aan een dak worden gesteld een veel groter gebied.
  Daken worden tegenwoordig gebruikt om te parkeren, te recreëren, moeten duurzaam gebouwd worden, een groene uitstraling hebben, goed isoleren en er mooi uitzien.
  Innovaties op het gebied van isolatie en dakbedekking bieden uitstekende mogelijkheden om technisch en visueel tot het beste resultaat te komen.
  Wij werken zowel met bitumineuze als met kunststof dakbedekking.

 • Gevels

  Een gevel nodigt uit om naar te kijken, moet degelijk en mooi tegelijk zijn.
  De voortdurende ontwikkeling van nieuwe produkten en technieken maken de architectonische mogelijkheden bijna oneindig.

   

 • Dakrenovatie en Gevelrestyling

  Juist omdat de eisen aan dakconstructies vroeger minder hoog waren, worden wij nog regelmatig geconfronteerd met de daaruit voortvloeiende problemen.
  Om tot de beste oplossing te komen, wordt het dak geïnspecteerd en waar nodig een insnijding gemaakt, zodat de gehele constructie beoordeeld kan worden.

    

 • Onderhoudscontracten

  Goed onderhoud van uw dak verlengt de levensduur van de dakbedekking. Hierdoor worden hoge renovatiekosten gereduceerd dan wel jaren uitgesteld. Ook kunnen vervelende lekkages worden voorkomen; iets simpels als een verstopte afvoer kan zeer veel gevolgschade veroorzaken!  Onderhoud aan alle platte daken & felsdaken. Landelijk onderhoud aluminium hoogfelsdaken type kalzip.

 • Duurzaamheid

  Ons leefmilieu staat onder druk. Duurzaam bouwen wordt steeds belangrijker.
  Door te kiezen voor milieuvriendelijk geproduceerde materialen, die ook nog eens een lange levensduur hebben, kunnen wij met z’n allen bijdragen aan een beter leefmilieu, minder uitstoot van broeikasgassen en minder gebruik van grondstoffen.